EPS One Range

EPS ONE®

De EPS ONE® pH Rx automatische dosering is betaalbaar, gemakkelijk te onderhouden en snel te installeren. Met de EPS ONE  voorziet u de eindklant in gezond, schoon en kraakhelder water door een uniek doseerprogramma en voorkomt een nare chloorlucht en rode ogen. (100% anti overdosering)

Door het overzichtelijke display is het systeem gemakkelijk te bedienen en is vanuit onze fabriek al gekalibreerd en ingesteld.

Ontworpen en geproduceerd in NL en wordt met alle benodigde attributen geleverd. Vanaf 2020 met 2in1 aanboorzadel!

EPS ONE® PLUS®

De EPS ONE® PLUS biedt dezelfde voordelen als een normale EPS ONE®.

Extra:
Een compleet, vooraf geassembleerd, meet en regel bord waardoor er slechts 2 aansluiting op de hoofdleiding nodig zijn. Dit verkort installatie tijd. Geleverd met kogelkranen, flowbewaking en alle benodigde attributen.

Eigen logo op het meet en regel bord mogelijk, neem contact op voor de opties.

EPS ONE® TIMER

De EPS ONE® TIMER is dezelfde automatische dosering, maar heeft als toevoeging een derde, complementaire, timer gestuurde pomp. Ideaal voor dosering van APF, ACO, vlokmiddel of vloeibare afdekking. (ook uitvoerbaar met WIFI)
Wordt geleverd met alle benodigde attributen. 

EPS ONE® PLUS® TIMER

De EPS ONE® PLUS TIMER biedt dezelfde voordelen als de EPS ONE® TIMER, maar dan op het hierboven beschreven meet en regel bord. (ook uitvoerbaar met WIFI)

EPS ONE® Wifi

De EPS ONE® Wifi is de enige ‘turnkey’ automatische dosering met WIFI op de markt die tot wel 50Mtr van de router geplaatst kan worden door unieke RF techniek.

Met de EPS ONE® WIFI bespaart u tijd en voorrijkosten doordat u service op afstand kan verlenen. Parameters instellen, waardes inzien en terugkijken, email bericht bij foutmelding en/of abnormale waardes.

Dit en meer behoren tot de functionaliteiten van de EPS ONE® Wifi.

EPS ONE® Plus wifi

De EPS ONE® PLUS Wifi biedt dezelfde voordelen als de EPS ONE® WIFI, maar dan op het bovenstaande beschreven meet en regelbord. Ook uitvoerbaar met -timer en/of elektrolyse.

EPS ONE® Elektrolyse

De betrouwbaarheid, betaalbaarheid, overzichtelijke bediening en service die van de EPS ONE gewend bent, maar dan in elektrolyse aansturing.

Doordat de spanningstoevoer naar de elektrolyse-unit word geregeld door de EPS ONE zal de elektrolyse-unit alleen spanning krijgen wanneer er vraag is naar chloor. Hierdoor zorgt de EPS ONE Elektrolyse voor complete ontzorging op het gebied van waterkwaliteit.

Daarnaast zal de elektrolyse cel nooit onnodig belast worden, hierdoor gaat een elektrolyse cel langer mee en kan er geld worden bespaard. Ook zorgt de EPS ONE Elektrolyse voor een ideale pH waarde, dit voorkomt kalk aanslag op de elektrolyse cel en verlengt wederom de levensduur van de cel en verhoogt zwemcomfort.

Compleet geleverd met alle benodigde attributen en hoogwaardige redox glas elektrode.

EPS ONE® PLUS Elektrolyse

De EPS ONE® PLUS Elektrolyse biedt dezelfde voordelen als een normale EPS ONE® Elektrolyse.

Extra:
Een compleet, vooraf geassembleerd, meet en regel bord waardoor er slechts 2 aansluiting op de hoofdleiding nodig zijn. Dit verkort installatie tijd. Geleverd met kogelkranen, flowbewaking en alle benodigde attributen.

Eigen logo op het meet en regel bord mogelijk, neem contact op voor de opties.