Over ons:
Bij EPS B.V. ontwikkelen, produceren en verkopen wij alle apparatuur die nodig is voor de bediening van een zwembad. Wij zorgen voor helder, gezond en veilig zwemwater en willen onze kennis over kwalitatief goed zwemwater graag overdragen aan onze dealers.

Doordat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen wij u direct leveren en scherpe prijzen aanbieden. Ook zijn wij flexibel met op maat gemaakte systemen. Mocht het gewenste systeem niet beschikbaar zijn, neem dan gerust contact met ons op voor prijsinformatie. Als fabrikant hebben wij toegang tot alle technische kennis die nodig is voor een uitstekende service.

1. Concept
2. Design
3. Uitvoering

Productontwerp is als het leggen van een puzzel, waarbij elk stuk zorgvuldig wordt geselecteerd en geplaatst om een mooi, functioneel en aantrekkelijk eindproduct te creëren. Het is een creatief proces dat kunst en wetenschap combineert, waarbij ontwerpers hun esthetische gevoeligheid, technische kennis en begrip van menselijk gedrag gebruiken om producten te maken die mensen graag willen gebruiken.

Een van de meest opwindende aspecten van productontwerp is dat het voortdurend verandert. Met nieuwe materialen, technologieën en trends die voortdurend opduiken, zijn ontwerpers altijd op zoek naar nieuwe manieren om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen.